Skip to main content

Elérte az épület a legmagasabb pontját, szerkezetkész lett a Vas megyei Csákánydoroszlón épülő tornacsarnok, amely 2021. júniusában adnak át. A 860 négyzetméteres épület nettó 621 millió Forintból valósul meg, a projektet Rajkai Géza irányítja projektvezetőként, területi vezetőként Szabadics Roland vállal szerepet.

A küzdőtér mérete 18×30 méter, amely sportburkolatot kap és a szükséges sporteszközökkel is ellátják. A tornaterem részét képezi egy szociális rész is, ahol mellékhelyiségek és öltözők kapnak helyek. A homlokzaton tégla- és faburkolatot is kialakítanak.

A tornacsarnok körül mintegy 600 négyzetméternyi térburkolat is készül parkolókkal együtt.

Az épület különlegessége a ragasztott fatartós tetőszerkezetet, amely csaknem 20 méteres fesztávolságot ölel át, illetve a sportcsarnok további kuriózuma a küzdőtér körüli látszó téglaburkolat.

Jelenleg a ragasztott fatartók elhelyezése, valamint a szociális blokk válaszfalazás és szerkezetépítési munkái zajlanak. Hamarosan elkezdőik a ragasztott fatartók elhelyezése a küzdőtér felett, valamint ugyanitt a tetőszerkezet készítése; ezen túl pedig a szociális részen elkezdik a gépész- és villamos alapszereléseket, a válaszfalak véglegesítését és a padozatkészítési munkákat.