SZABADICS RIDE 2023.
– LEGJOBB PILLANATOK

Örömbringázás profi és hobbi kerékpárosoknak

A nívós kerékpáros verseny 0. napja évek óta a céges csapatok futamának ad otthont. Idén az előző évekhez hasonlóan a profi kerékpárosok mellett céges örömbringások nevezését is várjuk!

VERSENY KATEGÓRIA

A gyakorlott kerékpárosok számára is különleges a terep, hiszen az országban ilyen unikális, természetközeli helyen megrendezett verseny kevés van. Zalakaros új rendezvényközpontjában még nagyobb és exkluzívabb rajt pódiumról gördülhetnek le a csapatok, a kijelölt verseny útvonala kiválóan aszfaltozott, így minden infrastrukturális feltétel adott egy izgalmas megmérettetéshez a teljesítmény maximalizálása érdekében.

A kategória nevezés feltétele: az országúti kerékpár.

HOBBI KATEGÓRIA

Mi is jelent ez? A helyszínt a Kis-Balaton csodálatos természeti környezete adja, vagyis lélegzetelállítóan mesés, sík terepen lehet teljesíteni a 39 km távot, amely a hobby bringások számára is szuper élményeket tartogat. Nincs feszített tempó, a túra akár egy kellemes beszélgetés közben is teljesíthető. A Kis-Balaton egy-egy szépségénél pihenőket tartva tökéletes csapatépítő program! 

Ebben a kategóriában verseny és országúti kerékpárral is indulhatnak a nevezők.

KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ NAP

A sport a legjobb csapatépítő tevékenység, nem beszélve a Kis-Balaton páratlan természeti szépségeiről. Ezen a napon ne hagyd otthon a családot sem! Zalakaros megújult központja és a Szabadics Zrt. izgalmas programokkal, kézműves sátorral várja a család apraját-nagyját a pezsgő Karos Korzón. A kirándulás és a gasztronómia szerelmeseinek kihagyhatatlan program, hiszen nem csak Zalakaros, de a szomszédos Zalaszabaron a Kányaváry Borbirtok is mennyei kóstolókkal, prémium borokkal és lélegzetelállító panorámával vár. A nap végén pedig egy kis gyógyvíz vagy élményfürdő is belefér a Zalakarosi Gyógyfürdő jóvóltából, hiszen a nevezők ajándék fürdőbelépőt kapnak a csomagban.

Vállald be azt a kihívást, ami neked tetszik, és légy részese egy izgalmas napnak! Téged is vár a Szabadics Ride Zalakaroson!

KÜLDETÉSÜNK

15 év, másfél évtized. Ekkor indult az első országúti bringás verseny a kis zalai fürdővárosban, ami nagyon közel áll szívünkhöz, hiszen itt alapították több, mint 30 évvel ezelőtt a Szabadics Zrt.-t is.

A Tour de Zalakaros azóta az ország egyik legrangosabb kerékpáros eseménye lett, a Szabadics Zrt. pedig az építőipar nagy versenyében igyekszik helytállni.

Többezer kerékpáros: profi sportolók és hobbi bringások, idősek és aprócska gyerekek mind-mind összegyűlnek ezen az örömteli rendezvényen, ami azt hirdeti, a MOZGÁS ÖRÖM, mozogni jó, a mozgás széppé tesz, megfiatalít, boldog leszel tőle.

Ha a mosoly, a nevetés betölti a mindennapjainkat, akkor az akadályokat is sokkal könnyebben vesszük.

Hatványozottan igaz ez ránk, az üzleti világban élő emberekre, ahol a teher sokszor az átlagosnál is nagyobb. 

Hiszünk a csapat együttes megtartó erejében. Az összefogás felemel és együtt repít a sikerek felé, a nehézségeken pedig sokkal könnyebben túllendülünk. 

A kulcs a csapaton belüli együttműködés, ami a vállalati kultúránk szerves része. 

Ezért hívtuk életre 2017-ben a Tour de Zalakaros első, kifejezetten céges csapatoknak szóló bringa futamát.