SZABADICS RIDE 2023.
– LEGJOBB PILLANATOK

PARTNERTALÁLKOZÓ
A KIS-BALATONNÁL 2024.

“A BICIKLIZÉS SZENVEDÉLY, EGY KIS EGÉSZSÉGES ŐRÜLETTEL”  (Mario Cipollini)

CSATLAKOZZ A TOUR DE ZALAKAROS CÉGES FUTAMÁHOZ!

Több, mint egy egyszerű kerékpáros verseny

 • Nem számít mennyire vagy edzett, a táv egy kis gyakorlással könnyedén teljesíthető
 • Két kategóriában lehet nevezni: hobbi és verseny 
 • Hobbi kategóriában bármilyen kerékpárral lehet indulni 
 • Verseny kategóriában pedig gondoltunk a kerékpáros sport szerelmeseire is, akik profi bringákkal indulhatnak, és saját, edzettségi szintjükön mérettethetik meg magukat

Mi mindenkit arra biztatunk, egy percig se gondolkodjon, hiszen a Szabadics Ride nem más, mint 

 • ÖRÖMBRINGÁZÁS 
 • CSAPATÉPÍTŐ és
 • KÖZÖSSÉGI PROGRAM 

… ami mosolyt csal az arcokra!

Örömbringázás profi és hobbi kerékpárosoknak

A nívós kerékpáros verseny 0. napja évek óta a céges csapatok futamának ad otthont. Idén az előző évekhez hasonlóan a profi kerékpárosok mellett céges örömbringások nevezését is várjuk!

VERSENY KATEGÓRIA

A gyakorlott kerékpárosok számára is különleges a terep, hiszen az országban ilyen unikális, természetközeli helyen megrendezett verseny kevés van. Zalakaros új rendezvényközpontjában még nagyobb és exkluzívabb rajt pódiumról gördülhetnek le a csapatok, a kijelölt verseny útvonala kiválóan aszfaltozott, így minden infrastrukturális feltétel adott egy izgalmas megmérettetéshez a teljesítmény maximalizálása érdekében.

A kategória nevezés feltétele: az országúti kerékpár.

HOBBI KATEGÓRIA

Mi is jelent ez? A helyszínt a Kis-Balaton csodálatos természeti környezete adja, vagyis lélegzetelállítóan mesés, sík terepen lehet teljesíteni a 39 km távot, amely a hobby bringások számára is szuper élményeket tartogat. Nincs feszített tempó, a túra akár egy kellemes beszélgetés közben is teljesíthető. A Kis-Balaton egy-egy szépségénél pihenőket tartva tökéletes csapatépítő program! 

Ebben a kategóriában verseny és országúti kerékpárral is indulhatnak a nevezők.

KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ NAP

A sport a legjobb csapatépítő tevékenység, nem beszélve a Kis-Balaton páratlan természeti szépségeiről. Ezen a napon ne hagyd otthon a családot sem! Zalakaros megújult központja és a Szabadics Zrt. izgalmas programokkal, kézműves sátorral várja a család apraját-nagyját a pezsgő Karos Korzón. A kirándulás és a gasztronómia szerelmeseinek kihagyhatatlan program, hiszen nem csak Zalakaros, de a szomszédos Zalaszabaron a Kányaváry Borbirtok is mennyei kóstolókkal, prémium borokkal és lélegzetelállító panorámával vár. A nap végén pedig egy kis gyógyvíz vagy élményfürdő is belefér a Zalakarosi Gyógyfürdő jóvóltából, hiszen a nevezők ajándék fürdőbelépőt kapnak a csomagban.

Vállald be azt a kihívást, ami neked tetszik, és légy részese egy izgalmas napnak! Téged is vár a Szabadics Ride Zalakaroson!

Távok

VERSENY KATEGÓRIA

 • Táv/szintemelkedés: 38 km / 100 m szintkülönbség
 • Útvonal: Zalakaros, Karos Korzó kihajtás a nagyszínpadról – jobbra kanyarodás a Szőlő utcára – Park utca – Garabonc – Zalaszabar – Zalavár – Balatonmagyaród – Zalakomár – Zalakaros Termál út – Park utca – Szőlő utca – balra kanyarodás a rajt/célterületre az új Karos Korzóra.
 • Az időfutamon a csapatok a szakasz jelentős részét (hozzávetőlegesen a táv 90%-át) közúton teljesítik, forgalomban, útvonal biztosító motoros mögött.
 • A futam során számítani lehet autós forgalomra, ennek megfelelően fokozottan felhívjuk az induló csapatok figyelmét a KRESZ szabályok betartására.
Jelentkezés

HOBBI KATEGÓRIA

 • Táv/szintemelkedés: 38 km / 100 m szintkülönbség
 • Útvonal: Zalakaros, Karos Korzó kihajtás a nagyszínpadról – jobbra kanyarodás a Szőlő utcára – Park utca – Garabonc – Zalaszabar – Zalavár – Balatonmagyaród – Zalakomár – Zalakaros Termál út – Park utca – Szőlő utca – balra kanyarodás a rajt/célterületre az új Karos Korzóra.
 • A futamon a csapatok a táv 90%-át közúton teljesítik, forgalomban, saját tempójukban.
 • A futam során számítani lehet autós forgalomra, ennek megfelelően fokozottan felhívjuk az induló csapatok figyelmét a KRESZ szabályok betartására.
Jelentkezés

KERÉKPÁROS VERSENY GYERMEKEKNEK

Hozd el gyermekedet is, töltsetek el együtt egy tartalmas napot és vezesd be a kerékpáros sport szeretetébe! A verseny különböző korcsoportokban indul a megújult pályán, a Karos Korzón. Azokat is várjuk, akik soha nem vettek még részt kerékpáros rendezvényen indulóként, az esemény nem profiknak szól!

Nevezési díj nincs, a versenyek ingyenesek az internetes előnevezés és a helyszíni nevezés során is.

Jelentkezés

KÜLDETÉSÜNK

17 év, közel két évtized. Ekkor indult az első országúti bringás verseny a kis zalai fürdővárosban, ami nagyon közel áll szívünkhöz, hiszen itt alapították meg 35 évvel ezelőtt a Szabadics Zrt.-t is.

A Tour de Zalakaros azóta az ország egyik legrangosabb kerékpáros eseménye lett, a Szabadics Zrt. pedig az építőipar nagy versenyében igyekszik helytállni.

Többezer kerékpáros: profi sportolók és hobbi bringások, idősek és aprócska gyerekek mind-mind összegyűlnek ezen az örömteli rendezvényen, ami azt hirdeti, a MOZGÁS ÖRÖM, mozogni jó, a mozgás széppé tesz, megfiatalít, boldog leszel tőle.

Ha a mosoly, a nevetés betölti a mindennapjainkat, akkor az akadályokat is sokkal könnyebben vesszük.

Hatványozottan igaz ez ránk, az üzleti világban élő emberekre, ahol a teher sokszor az átlagosnál is nagyobb. 

Hiszünk a csapat együttes megtartó erejében. Az összefogás felemel és együtt repít a sikerek felé, a nehézségeken pedig sokkal könnyebben túllendülünk. 

A kulcs a csapaton belüli együttműködés, ami a vállalati kultúránk szerves része. 

Ezért hívtuk életre 2017-ben a Tour de Zalakaros első, kifejezetten céges csapatoknak szóló bringa futamát.