Tanúsítványok

A SZABADICS Építőipari Zrt. Integrált Irányítási Rendszert működtet megrendelői elvárásainak mind teljesebb megvalósulása és a kiegyensúlyozott partnerkapcsolatok érdekében – ügyelve a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra, környezetének védelmére, az energiahatékonyságra, illetve az információbiztonságra.

Dun & Bradstreet

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.

Vállalatunk mélyépítési üzletágai rendelkeznek a vállalkozások biztonsági tanúsítványával (SSC**). Az SCC**-t  olyan jelentős, biztonságot és egészséget veszélyeztető tevékenységet végző szervezeteknek ítélik oda, akik például a gáz- és olajiparban, vegyi gyárakban végzik munkájukat illetve nyújtanak szolgáltatásokat. Az SCC tanúsítvány igazolja, hogy az adott vállalkozások munkájuk során megfeleltek a rendszer munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek. 
Minőségirányítási rendszer

A vállalat 1997. év decemberétől működteti tanúsított Minőségirányítási Rendszerét. Jelenleg alkalmazott szabvány: MSZ EN ISO 9001:2015.

Környezetközpontú Irányítási Rendszer

A 2000. év októberétől működő rendszer tanúsítására 2005. évben került sor. Jelenleg alkalmazott szabvány: MSZ EN ISO 14001:2015.

Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer

A vállalat tanúsított Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszerét 2008. évtől működteti. Jelenleg alkalmazott szabvány: MSZ ISO 45001:2018.

Energiairányítási Rendszer

A 2013. évben bevezetett Energiairányítási Rendszer tanúsítására 2014. évben került sor. Jelenleg alkalmazott szabvány: MSZ EN ISO 50001:2019.

Információbiztonsági Irányítási Rendszer

A 2014. év márciusától működő Információbiztonsági Irányítási Rendszer 2014. augusztusában került tanúsításra.

Jelenleg alkalmazott szabvány: MSZ ISO/IEC 27001:2014.

Az Integrált Irányítási Rendszert az Első Magyar Tanúsító Zrt. az NQA magyarországi képviselője tanúsította. A vállalat 2017. évben a Modern vállalkozások programja keretében elnyerte a Digitálisan felkészült vállalkozástanúsítványát, továbbá a Bisnode csoport tanúsítványa éves gyakorisággal igazolja kiváló hitelképességét.

A SZABADICS Építőipari Zrt. rendelkezik továbbá:

az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. szállítói minősítésével

ABOS 3 biztonsági osztályba sorolt építmények, épületszerkezetek létesítésével, átalakításával, karbantartásával és javításával összefüggően generálkivitelezési építés-szerelési munkák végzésére vonatkozóan, illetve Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal

„NATO beszállításra alkalmas” határozatával.

További tanusítványok