LEÁNYVÁLLALATOK

Szabadics WORK Kft.

A társaságot 2018. március 14. napjával alapította az anyavállalat Szabadics Építőipari Zrt. A Szabadics Work Kft. szervezetét és eszközparkját a mélyépítés területén végzendő kivitelezési munkák leghatékonyabb elvégzésére alakítottuk ki. Elsősorban az anyavállalat mélyépítési tevékenységében vesz részt, valamint a piacon szennyvízberuházások kivitelezését végzi. A mélyépítési tevékenységek mellett a vállalkozás rendelkezik lakatosműhellyel is, mely a piaci tevékenység kiszolgálását végzi.

Szabadics BUILD Kft.

A társaságot 2018. szeptember 5. napjával alapította az anyavállalat Szabadics Építőipari Zrt. Szervezete és eszközparkja elsősorban az anyavállalat magasépítési projektjeinek támogatására alkalmas. Ennek keretében saját kivitelezői kapacitással (festő-, hideg- melegburkoló brigádokkal, stb.) rendelkezik, a piacon is folytat építőmesteri tevékenységet.

Aqua Consult Hungary Kft.

A vállalkozás 2012. június óta tagja a Szabadics cégcsoportnak, mint önálló szervezeti egység. A vasbeton szerkezetek építésére specializálódott kivitelező társaság elsősorban vasbeton hidak, aluljárók, vízépítési műtárgyak kivitelezését végzi. A piacon vállalt projektjei mellett a vállalkozás a Szabadics Építőipari Zrt. szerkezetépítési munkáiban alvállalkozóként vesz részt.

Részletek

Azbeszt Diagnosztika Kft.

A vállalkozás 2020 szeptemberében alakult, 100% magyar tulajdonban. A cég elsődleges tevékenysége a nem fémes alapanyagból készült közmű csővezetékek vizsgálata, diagnosztikája és állapotfelmérése korszerű és innovatív eszközökkel és berendezésekkel. Magyarországon nagy mennyiségben, kb. a csővezetékek 40-60%-a készült azbeszt cement alapanyagból, vállalkozásunk célja, hogy ezeket a vezetékeket megvizsgálva olyan információkat biztosítson az üzemeltető cégeknek, mely alapján azok képesek lesznek meghatározni a vezeték további sorsát, segítik a döntéshozatalt a további intézkedésekről.

Részletek