Igazgatóság

Kovács Tamás

elnök

1991-ben okleveles közgazda végzettséggel a nagykanizsai központú KÖGÁZ Rt-nél kezdett dolgozni, mint közgazdasági előadó. Ezt követően 1993-tól a pénzügyi osztályt, 1995-től pedig az összevont pénzügyi és számviteli osztályt vezette. 1999-ben a társaság gazdasági igazgatója lett, amit 2000-ben az ELMIB Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt. gazdasági igazgatói posztjára váltott. Az ELMIB keretén belül az ország önkormányzatainak harmadával kerültek kapcsolatba energia-hatékonysági beruházásokkal és energia értékesítési tevékenységgel. A SZABADICS Zrt-nél 2007. októberében kezdett dolgozni, mint gazdasági igazgató. A klasszikus gazdasági igazgatói feladatok mellett felelősséggel tartozott a stratégiai területek irányításáért és felügyeletéért is. Az alapdiplomán túl adótanácsadói oklevéllel, felsőfokú angol nyelvvizsgával és felnőttképzésben szerzett MBA végzettséggel rendelkezik. 2010. január 1 óta a Zrt. vezérigazgatója, 2020. január 1-tól a Zrt. elnöke. Jelenleg Ph.D. tanulmányokat folytat.

Szabadics Zoltán MBA

alelnök

Katonai építő üzemmérnöki végzettségét kezdetben a Magyar Honvédségnél kamatoztatta, majd 1993-ban beállt édesapja magánvállalkozásába, ahol végigjárta a szamárlétrát. Négy fiúgyermek édesapja. A cég tevékenységi köréből adódóan elsősorban önkormányzati, állami, vagy magánberuházás keretében vesz részt szennyvízcsatorna-, csapadékcsatorna - építés, valamint útépítési és magasépítési feladatok végzésében. A vízgazdálkodási építmények, valamint a közlekedési felelős műszaki jegyzékben szerepel "A" kategóriás besorolással. 2001-ben menedzser szakmérnöki másoddiplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, melyet 2005-ben a Pécsi Jogtudományi Egyetem jogi szakokleveles mérnöki másoddiplomájával egészített ki. Angol nyelvvizsgával rendelkezik. 2009. október 30- án az ECONOVUM Akadémia Professzorok vezetőképző központjában Felnőttképzésben MBA képesítést szerzett, jeles minősítéssel. 2009. december 3- án a Pannon Egyetemen Címzetes egyetemi docens címet szerzett, vendégelőadóként vesz részt az egyetemi képzésben. 2011-ben felnőttképzésben Ph.D minősítést szerzett. 2014-ben a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült. 2015-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen Szőlő és borgazdasági szaktanácsadó végzettséget szerzett. 2016-ban az "Év Agrárembere" kitüntetést vehette át. 2017-ben Zala Megye Fejlesztéséért Díjat kapott. 2018.09.01-tol a Magyar Honvédség ÖMT századosa, Nagykanizsa Járás századparancsnoka. 2019-ben a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adományozta neki a Magyar Köztársaság Elnöke. 2019-ben a Magyar Honvédség Parancsnoka szakmai munkájának elismeréseként, ajándéktárgyat adományozott számára. Jelenleg a Szabadics Zrt. alelnöke.

Szabadics Attila

alelnök

Szentendrén a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán út- és hídépítő üzemmérnöki végzettséget szerzett. Ezután a honvédségnél egészen a tatai harckocsi dandár műszaki főnökségéig jutott, ahonnan 1996-ban érkezett meg a családi vállalkozáshoz. 1997-ben elvégezte a Gázelosztó vezetékek hegesztési és szerelési munkáinak helyszíni irányítása és a beruházás műszaki ellenőrzése tanfolyamot. A vízgazdálkodási építmények, valamint a közlekedési felelős műszaki jegyzékben szerepel "A" kategóriás besorolással. Angol és német középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Jelenleg a Szabadics Zrt. alelnöke.

Szalai Bognár Balázs

igazgatósági tag

Boda Csaba

igazgatósági tag

Horváth Szabolcs

igazgatósági tag